×

23 Nisan 2022

242 👁 23 Nisan 2022 Cumartesi 🇹🇷

Her sene 23 Nisan'da olduğu gibi bu sene de bir şeyler yazmak istedim. Ancak bu sene, geçtiğimiz yıllara nazaran biraz buruk geçiyor benim için. Çünkü özel günlerde insanların sadece o günü hatırlamasına serzenişte bulunurken, bu yıl ben 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir Instagram paylaşımından görüp hatırladım. Farkındalık, farkındalık, farkındalık diye insanlara seslenirken, 23 Nisan'ı kendim bir sosyal medya paylaşımı ile hatırladım ve bu beni üzdü açıkçası. Lakin her an, her şeyin farkında olamayacağımızı bildiğim için hemen bir yazı yazarak bunu sizlerle de paylaşmak istedim.

 

Burukluk yaşamamın bir diğer sebebi de, ilk defa Türkiye'den farkı bir ülkede olmanın, özel günleri hatırlamakta ne kadar zorluk yarattığını fark etmem oldu. Yine bolca farkındalık… 🙂

Her şeye rağmen bir paylaşım sayesinde de olsa bu güzel günü hatırladığım için çok mutluyum. Umarım yazdığım yazılarla, az da olsa, sizin de farkındalığınız artıyordur. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım. 


#23
#Nisan
#2022
#Ulusal
#Egemenlik
#ve
#Çocuk
#Bayramı

Yorumlar

🔝