×

23 Nisan 2020 Perşembe

302 👁 23 Nisan 2020 Perşembe 🇹🇷

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün meclisi açışı üzerinden tam 1 asır geçti. Evet tam 100 yıl. Dile kolay. Öncelikle bu güzel bayramı çocuklara armağan eden Atatürk’e Allah’tan rahmet diliyor, onu sevgi ve saygıyla anıyorum.

23 Nisan 2020

Korona virüs günlerinde 23 Nisan kutlamak araya mesafeler koysa da, insanların paylaşımlarını ve birlik ruhunu gördükçe manevi olarak daha çok birbirimize yaklaştığımızı hissediyorum. Bu günleri atlattıktan sonra daha güzel bir dünyada daha yakın olacağımızdan da eminim. Bu günleri atlatmamız için özveriyle çalışan önce sağlık çalışanları ve diğer ismini sayamadığım sayısız çalışanlara çok teşekkürler. İyi ki varsınız.

23 Nisan Atatürk ve Çocuk

Aslında bu güzel günde, meclisin kuruluşundan başlayarak çocuklara armağan edilişine kadar sayısız konu paylaşabilirim. Ancak çok uzatarak kimseyi sıkmak istemiyorum. Sadece bu günün çocuklar için çok özel olduğunu unutmayın. Onlarla daha fazla zaman geçirmeye çalışın. Sorularına sıkılmadan, kızmadan cevap vermeye devam edin. Hayal güçlerini geliştirmek için onlarla kitap okuyun. Onlara iyilik ve güzellik aşılayın. Unutmayın, biz yarının emeklilerinin dünyasını onlar inşa edecek.

23 Nisan 100. Yıl Bayrak

Mesela en son ailenizle ne zaman isim şehir oynamıştınız? Hadi bugün çocuklarınızla isim şehir hayvan oynayın.

Hep birlikte biraz daha sabrederek bu günleri de atlatacağımızdan şüphem yok. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sağlıklı güzel günler dilerim.


#23 nisan
#cumhuriyet
#100. yıl
#Atatürk

Yorumlar

🔝