×

2022 Ajandası Yayında

252 👁 1 Mart 2022 Salı 🇹🇷

2021 yılı, 2020 gibi mücadele gerektiren bir yıl oldu. Bu sebeple herkes 2022'den çok ümitli. Ben de öyle. Yaklaşık 3 yıldır Youtube üzerinde videolar paylaşarak farkındalık oluşturmaya ve okumanın önemini vurgulamaya çabalıyorum. Bu süreçte yalnızca 1 kişiye bile ışık tutabilirsem ne mutlu bana. Bu nedenle ilk defa sizlere bir ajanda hazırladım. Ve her yıl da hazırlayıp sizlere paylaşacağım. Bu sene ilk defa hazırladığım için acemiliğime geldi ve sizlere paylaşmam Şubat ayını buldu. Gecikme için sizlerden özür dilerim. 

 

Daha verimli olmanıza yardımcı olacağından emin olduğum bu ajandayı umarım seversiniz. Günlük sayfaları olabildiğince sade ve tüm gününüzü planlayacak kadar da dolu tasarlamaya çalıştım. Günlük toplantılarınızı saatlik olarak planlamanıza ve yapılacaklar listenizi sıralamanıza yardımcı olacak. Aynı zamanda geçirdiğimiz zorlu dönemde en çok ihtiyacımız olan şükür sebepleri için de küçük bir bölüm var. Ben ilk defa Ahmet Şerif İzgören'den duymuş olsam da Vikipedi'ye göre Konfüçyüs'e ait olan bir söz var. "Karanlığa söveceğine, bir mum yak." Bu ajandayı hazırlamam benim epey bir saatimi aldı. Umarım bu uğraşım, sizin günlük yaşamınızı daha verimli hale getirir ve benim harcadığım zamanı misliyle size kazandırır. 

 

Son olarak ben her yıla kendim için bir kelime tanımlayıp bu doğrultuda gelişmeye çabalıyorum. 2021 yılı için kelimem "öz farkındalık" idi. 2022 için ise belirlediğim kelime "öz disiplin". Umarım bu konuda da muvaffak olurum. 

 

Dijital dünyada içerik oluşturduğum süre zarfında bir çok kişinin desteğini, geri bildirimlerini aldım. Bu anlamda bana değer katan herkese çok teşekkürler.

 

Mahir Yıldızhan

1 Mart 2022

 

İndir

 

Eğer ajandanın faydalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen sevdikleriniz ile paylaşın. 😉

 


#NULL

Yorumlar

🔝