×

2020 Ramazan ve Çocuk Kitapları

276 👁 25 Mayıs 2020 Pazartesi 🇹🇷

"Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz." Yunus Emre'nin bu sözleri bu günün anlam ve önemini bir kez daha vurguluyor. Buna benzer güzel sözlerin her gün bir yenisini sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Korona sebebi ile evlere kapanmış olsak ta Ramazan bayramını en güzel şekilde yaşamak elimizde. Öncelikle tüm insanların Ramazan bayramını kutlar, herkese sağlık, huzur ve paylaşım getirmesini dilerim.

Ramazan'ın özünde olan paylaşım, herkesin içinde olan bir istek aslında. Ve paylaşmak istediğimizde konu sadece maddi olmak zorunda da değil. Bilgimizi, saygımızı ve sevgimizi de paylaşabiliriz. Bu güzel paylaşım gününde, İngiltere'de tanıştığım bir öğretmen arkadaşımın açtığı Instagram hesabından bahsetmek istiyorum. Hacer öğretmenliğinin yanında aynı zamanda harika bir hikaye anlatıcısı. Açtığı hesaptan öncelikle İngiltere'de yaşayan Türk ailelerinin çocuklarına okuyabilecekleri hikayeleri paylaşıyor. Bu güzel amaç tüm ailelere hitap ediyor bence. Kendisini takip ederek hem ona bu amacında yardımcı olabilir hem de çocuklarınıza okuyabileceğiniz harika kitapları keşfedebilirsiniz.

Çocuklarınıza küçük yaşta okuma sevgisini aşılamak gerçekten çok önemli. Okuyan çocukların hayal gücü çok daha güçlü olur. Gelecekleri çok daha sağlam olur. Onların gelecekleri sağlam olduğunda bizim de geleceğimiz sağlam olur.

Bayramın coşkusu ile çocukları sevindirmek için sizde çocuğunuza bir öykü kitabı seçin ve çocuğunuza bu akşam okuyun. İyi okumalar.


#2020
#Ramazan
#Çocuk
#Kitapları

Yorumlar

🔝