×

Kemal Sunal Gibi Gülebilir Misin?

316 👁 23 Eylül 2022 Cuma 🇹🇷

Şuanda Kemal Sunal'ın gülümsediği bir portreye bakıyorum. Kemal Sunal'ı tanımayan yoktur diye düşünüyorum. Ama bilmeyenler için Türkiye'nin Charlie Chaplin'i diyebiliriz. 

Kemal Sunal çok harika bir hayat sürmemiş olsa da, tüm hayatını güldürü sanatına adamış, geç yaşında dahi bu konuda akademik çalışmalar yapmış harika bir insan bence. Yaşıtlarımın filmlerini elli kere izlemiş olsa dahi, her seferinde sanki ilk defa görmüş gibi güldüğü harika bir insan. İzlemeyen varsa kesinlikle Yeşilçam filmlerinden bir kaçını izlemenizi tavsiye ederim.

 

Konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama Kemal Sunal'ın harika bir filmi vardı. Adını hatırlayamamış olsam da sürekli her durumda gülümsediği bir filmi vardı. Bu gülüşü bana onu hatırlattı. Şu anda hayatım o kadar karmaşık ki. Şuan tam olarak bir Kemal Sunal filmine ihtiyacım var. Onu fark ettim. Benim yazılarımı takip eden varsa biliyordur, sürekli farkındalık hakkında yazmaya çalışıyorum. Kendi farkındalıklarımla sizin de farkındalık geliştirmenizi istiyorum. 

 

Hayat ne kadar zor olursa olsun Kemal Sunal gibi gülebilmek gerek sanırım. Hayatınız ne kadar zor ve anlamca boşta gözükse dahi gülümseyecek bir şey bulabilir insan. Hiçbir şey bulamazsanız mutlaka bir Kemal Sunal filmi izleyin. Size kesinlikle iyi gelecek. 


#Yaşam
#mutluluk
#. Kemal Sunal

Yorumlar

🔝