×

Prim Bonusu Sistemi

335 👁 15 Ağustos 2022 Pazartesi 🇹🇷

Bugün sizlere İngiltere'de öğrendiğim bir prim bonusu sisteminden bahsedeceğim. Ve kendi saadet zincirimizi kurduğumu paylaşacağım. Açıkçası buna saadet zinciri demek tamamen işin espirisi. Bu İngiltere'de devlet elinden yürütülen bir tür çekiliş mantığında bir sistem. İngiltere'deki ismi Premium Bonus diye geçiyor. İsteyenler ayrıntılarını araştırabilir.

 

Ben kendimce, bu sistemin Türkiye'de çalışıp çalışmadığını ve süreçte yaşanabilecek sorunları önden gözlemlemek için küçük bir demo yapmaya karar verdim. İşin yasal bir boyutu da olduğundan eminim. Ancak bunu şimdilik kendimce küçük bir demo olarak yapacağım. Bu noktada kendi yakın çevremdeki bana güvenen bir kaç kişinin sisteme dahil olmasını rica ettim. Bazı temel kurallar oluşturmam gerekiyordu. İngiltere'deki sistemi Türkiye özelinde evrimleştirdim diyelim.

 

Temel olarak sistem şu şekilde çalışacak;

Sisteme en az 100,00 ₺ en fazla 1000,00 ₺ ile giriş yapabilirsin.

Sisteme girilen her 100,00₺ değer pazartesi ve salıdan itibaren, bir sonraki pazartesi gününe kadar sistemde kalırsa 1 çekiliş hakkı kazandırır.

Her pazartesi yapılacak çekiliş ile sistemin 1 haftada ürettiği değerin %90’ı şanslı üyenin cüzdanına eklenir. %10 kasaya kalır.

Çekilişler kısa videolar ile Google-Colab üzerinde oluşturulmuş bir Python Script kodu ile rastgele olarak yapılacak ve her pazartesi paylaşılacaktır.

Katılımcıların hiçbir kişisel verisi sistemde paylaşılmayacaktır. Rastgele atanmış kullanıcı numaraları ile tüm kasa ve kullanıcı değerleri şeffaf bir şekilde bu gönderinin altındaki geçmiş kayıtlarında paylaşılacaktır.

 

Avantajlar

  1. Her hafta sistemdeki değerinizin üretebileceğinden daha fazlasını kazanma şansınız olacak.
  2. Sistemden istediğiniz an çıkmakta özgürsünüz. Çıkma talebinize istinaden ilk iş gününde paranız iade edilir.

Dezavantajlar

  1. Sistemde uzun süre hiç çekiliş kazanamayabilirsiniz.

 

 

Geçmiş Kayıtlar

Toplam Kullanıcı: 8, Toplam Kasa:~₺2,096


#prim
#bonusu
#çekiliş

Yorumlar

🔝